dagen =))

ännu en ny pappa vecka,  och utan dator för tillfället, !

jag vet inte hur jag ska göra med mitt utseende, det blir aldig bra längre , *snyft* ! <3
udag har dagen varit chill , mycket rast med mera  :) jag har jätte ont i ryggen nu för vi körde något konstigt på gympan :)
Nu är jag hemma och jag ljuger nt om jag typ säger att jag har ett ton med läxor ! ;'( ! <3'

nu ska jag laga mat , fredrik är med tobias karlsson i sin klass trevligt trevligt  :) <3'


ha det bra puss. <3'

är med jonna <3'

idag har det varit en kul dag med jonna :)

vi har varit ute och byggt en liten snö grotta (aa' HAHAH
den fick faktist  4 hål (aa'
liten fin tunnel ,
nu ska vi gå fram ;)
puss haadee, :)


hihi

  Varit hos nathalie fineri idag  ,<3' 
de var och klippte sig och det blev grymt fint ,
sen åt i lite hos dom och hade allmånt mysigt ♥
puss på dagen (L)






          ♥        




Jag vill bara säga till "alla" mina blogg läsare att snart kommer jonna hem från trysil :D ! och nästa helg har jag bestämmt mig för att träffa henne =)) puss jonna 


 

OS -hockey

det var att vara uppe till två i natt när mötet mellan sverige och tyskland startade , det blev en spännande match och den slutade 2-0 till vårat svreige ! (L)

men från TOPPEN ^
                           l


till BOTTEN l
                v

så sumpade sig sig sveriges kvinnor riktigt ordentligt igår mot canada,  de sa om de kunde hålla 5-0 mot canada var det en bra match , men redan i första perioden stog det 6-0 . det var en tuff match för sverige , och några verkliga målvaktstabbar av målvakten gjorde det inte bättre,

mtch resultatet slutade i hela 13-1 till canada,  ja vad ska man säga sverige ? hockey för tjejer kanske inte är något riktigt att satsa på ???


OS

Sveriges stolta herr-curling lag kan de bli någon medalj i OS ?

igår mot tyskland blev det en väldigt spännande match , sverigr låg under med två rundor mot röda tyskland , många trodde det kanske var kört när tyskanrna också hade sista stenen , men sverige slutade inte att kämpa och det tog också hem denna matchen .

de slog de regerande världmästarna i förrgår, tror ni det kan komma upp och kanske ta en medalj plats det tror jag vad tror ni ??


anja pärssons comeback

ANJA FÖRSTA SVENSKA GULDMEDANGÖREN ?

även den tuffa skaddan som skedde i går står fortfarande anja pärson på benen igen ,! efter sin knäolycka i stöt loppet när hon låg tvåa kunde ta igen och ligga etta, i sista kurvan small det . men nu kör anja igen med smärtstillande och är på skidorna igen . !! KOM IGEN ANJA PÄRSON !

Anja Pärson har gett sig själv chansen till medalj i superkombinationen.

Svenskan är efter störtloppet 1,41 sekunder efter ledande amerikanskan Lindsey Vonn.

– Jag ville åka målhoppet igen och övertyga mig, det var drivkraften, säger Anja som enligt SVT även gett klartecken för slalomen.

Anja Pärson bestämde sig bara minuter före start för att göra ett försök. Trots den vådliga flygturen kastade sig svenskan ut i samma backe igen.

– Det är många känslor på en och samma gång, det var tufft att starta i dag. Jag tog beslut cirka fem minuter innan start. Det är första gången jag varit tveksam så nära inpå start, men det är OS – man måste göra allt man kan, säger Pärson.

”Ett berg att bestiga”

Svenskan var bra med vid de första mellantiderna men i den andra halvan av backen rann tiden iväg. I mål var Pärson 1,41 efter ledande Lindsey Vonn.

Hur känns benen?

– Det gör ont, det var inget jag kunde koppla bort under åket, men jag kände mig såpass att jag kunde åka. Det är inget som är sönder, det är bara för mig att övertyga mig om att jag kan åka även om det känns. Jag ville åka målhoppet igen och övertyga mig, det var drivkraften, säger 28-åringen.

Kör på smärtstillande

– Landningarna var inte sköna när man har ont, det är tyvärr slagigt och riktigt dåligt sikte, så allt är emot mig. Men det är också ett berg att bestiga, att övernå mig själv

Efter kraschen i går hade arrangörerna tagit ner det stora hoppet innan målhanget. Det resulterade i färre krascher trots att många av åkarna var mer ovana vid disciplinen.

Har du kört på smärtstillande?

– Bara Alvedon och Voltaren.

Enligt SVT kommer Pärson, trots tidigare tvekan, även att köra slalomen. Svenskan ligger sjua efter störtloppet och har startnummer 24 i slalomen.


BAJS

BAJSBAJSBAJS

jag blir verkligen arg !

nu sitter jag och försöker göra ett skitet prov jag vet inte hur jag ska börja elr hur jag ska få till det -! det suger bajs ! :'( tår ! hur ska jag göra det handlar om ljud och en massa SKIT ! varför ska man kunna sådant egetligen :( ajjah jag får verkligen inte till det ;(

asså hur ska man börja det går verkligen skit :( <3'  HJÄLP MEJ :D !

så nu har typ datans word gått sönder så jag kan inte renskriva skiten kan det bli värre.

SVAR : jag tror inte det


jessicas åsikt :)

jag har verkligen tänkt på en sak ?
att varje människa verkligen påpekar hur folk är och hur de ser ut ,
liksom försöker rangordna människor på något sätt.
jag säger inte att jag är bäst på det för det är jag verkligen inte .
men tänk att själv höra vad andra säger om sig .
jag vet inte vad ni tror men jag tror man sskulle ta väldigt illa upp .
jag tycker vi människor borde kolla upp , och verkligen tänka sig in i andras huvud,.
och att man inte kan stå för vad man säger sedan det är ännu värre :(
vissa kallar mig för saker som tex fjortis ? . asså fjortis dricker super röker elr vad tar ni som fjortis lix ?
ss i mitt sätt ? tss njaae, har inte gjort det en ända gång något av det  - ! så folk som redan har dömt mig?
de har helt fel ! enligt mig iaf :) Visst jag har själv klätt ut mig föreställt fjortis men hur skojj äe inte de då :D !
Asså pröva ha lite kul är det så himla konstigt , de ända kommentarer man får är lix . FJORTIS ? asså ?? visst jag har med gort det men de är verkligen något man bör ändra på .

Så döm inte folk i första ögonkastet :)



nathaliie (L)

hej hej bloggen , ;) idag ä'r jkag med älsklings nathalie, <3'

idag är det ÄNTLIGEN LOV !!! jaahh gött !!

jag och nathalie sminkar oss nu värsta fjortisarna (aa' bilder kommer snart fortsätt kommentera ;* mer uppdatering denna veckan nu :)

jonna <' 3

hej hej bloggen : ) 

nu är jag i vaggeryd  :)
jag är med min älskade jonna , :) När vi gick ut så åkte vi snowracer shhiiet vad vi är tuffa asså . ;o .  vi åkte massa vi bettede oss som 5 åringar igen , (L) vi dök och åkte pulka vi gjorde fina snöänglar och massa fint:)) <3' så pratade vi om hur folk kan förändras på en så kort stund det är skrämmande egentligen . jjag vet själv hur snabbt jag ändrade mig från sjuan till åttan liksom , . sen började vi frysa om fötterna så vi åkte hem :)

nu sitter vi här hemma och sitter vid varsin dator, (a'

jag har gjort om min header lite men jag har inga bilder på mig som är bbra så jag vill inte lägga ut den (a' <3'

imorgon har jag match mot ljungby TAGGA TAGGA :D ! <3' (L

jag vet inte vad hjag och min älsklings jonna ska göra nu :) <33'

men jag kommer skriva mer imorgon <3' :)

jag lägger ut min header nu så ni kan kommentea den och se hur den blir : )

torsdag :)

HAHAH :D ! jag har fått torrfläckar i ansiktet det är hemskt så som alla vet har jag inte gått till smink på hela veckan jag tycker det är väldigt bra :) så nu för att det ska bli bättre så har jag andvänt något annat i ansiktet som bara jag och lisa vet var det är och jag kan säga att det är väldigt pinsammt XD HAHAHAH -

jag har massvis med läxor att göra men jag tänker nt göra som (a' <3'

jag har slagit vad med min lille timilim idag oh vi har värsta roliga tävligen , hahah :D ! det rär la inte så bra att denna tävlingen kommer att låtas om än inte nu när den inte är avgjord ännu :) <3'

nu ska jag ringa kayahan snart så det blir gjort :) <3'


puss hejj :)


dag med lisa -<3-

nu har jag varit hos Lisa och varit på stan med henne och kollat kläder gissa hur mycket vi hittade :O !  0 saker :O vi har kollat på en jätte bra film nu :) nu ska pappa gämta mig :) jg har haft en jätte underbar dag nu med lisa älskling :) Nu är hon jätte insat i andra avenyn som klitrad framför den lilla tvn -,  :) tiihih , nu ska jah snart hem


ousshs ,  :)))

designbyte :)

SKA GÖRA OM MIN DESIGN *

 * byta min förskräckligt fula header ,
 * kanske byta temma  . hmmm.. tycker ni ?
 * ändra färg och mönster ?
 * göra den allmänt mycket finare :)

Men alla som läser bloggen får kommentera och ge bra förslag :)

pinsamt !

Gjorde bort mig :(  ! 


Som nog de flesta har märkt så har jag min vecka idag där inte jag ska ha något smink på mig :) haha , det har la gott sådär :) fast jag har inte haft något :D! ... ajjah det är inte det jag vill komma till , :P 

jag ser så otroligt mega super duper korkad ut utan det så jag måste berätta en jätte tråkig sak som hände i skolan idag .. :o 

När jag kom ifrån våra skåp när vi skulle gå upp till Willys så gjorde jag bort mig såå totalt , att jag inte kollade tillbaka ?? asså är jag hjelt sjuk ? :O ! ajjah , det var väl bra så man inte såg mig som jag ser ut, :(  men ångrar det feedt mkt , ! värsta tönten  är jag ajjah , misslyckad dag .  jag valde fel dag att vara jag på .... 

treäning sen på råslätt klockan sex hoppas det går bra det har juh inte gått super på sista tiden :p




 


måndag :)

hejj bloggen :)

det är måndag och jag kom precis hem från skolan :) det har varit en jobbig dag och jag gillar verkligen inte måndagar massa SO och ENG och NA , -.-' suuck!*
Sen ringde jonna och sade att dom var lediga idag för att det var så kallt ute :O ! SÅ FUBBIT, ! :O va avundsjuk hela dagen -.-'
 när jag kom hem messade jag lite med kompisar sen åkte jag till träningen :) det gick rätt bra på träningen men det gick jätte dåligt i 3 zoners :( <3' ajjah , bättre nästa måndag kanske för hoppningsvis :)) 



ser så BLEK UT :O !  en liten bild för leva upp stämmningen lite :) 

dubbelklicka :)

 


söndag :)

dra till jonnah den allra bästa .

Hejj igen bloggen ;) det är ssöndag och jag och jonna är . Vi har inte gjort så mycket nu , vi är inne på hennes blogg blandannat  . checka gärna in dej också ----> JONNAS LILJEROTHS BLOGG :D !

ajjah , vi gjorde inte så mycket i början för att jonna skulle spela match i sik , de gick väldigt bra för dom och dom vann med 10-0 , jag ska bar lägga in en liten notis och säga vi är bättre än dom (aa' jonna var skit grym och räddade så ingen boll gikc förbi bakåt :) mkt bra jonna :)) när vi kom hem igen så gjorde vi massa andra saker sen när klockan var typ halvv åtta eller nio minns inte riktigt kom lasse och johannes ;) Lasse satt och frågade oss mamma na frågor och jag kunnde varända än (a' Johannes med då :) ajjah , vi hade jätte kul iaf :) Sen skulle dom hem , och vi bestämmde oss för att jag skulle sova hos jonna :)  det gjorde vi , :) vi satt uppe litegranna och gjorde varandras headar, :) (JAG MÅSTE VERKLIGEN GÖRA OM MIN BLOGG DESIGN NU ) kom med förslag ?

ajjah jag försökte sova för mitt tåg te skola gick vid sju :)

 

pussh :)



lördag

Jag har kollat på lite innebandy i helgen då :))

på morgonen gjorde jag mig iordning och åkte till det lilla landet banarp ,  :) där var det bankeryd mor banarp, bkd var lite bättre tyckte jag :) det slutade iaf 2-2  :)
Det blev inte som det skulle bli efter matchen så det blev ändrade planer så jag och min älskade bror skulle åka hem :) Men sen i june så  skulle jag vara med en annan kompis men den svarade inte på mobilen så det blev ändrade planer igen :)  sen igen så mötte jag några av mina gammla innebandy kompisarr i mitt förrah lag de skulle åka och kolla mot östra och månsar, våran stad :O Jag och fredrik åkte också  dit med dom och där var annie min lilla stjärna :)  och därför släbger jag in en liten bild på söötnosen där :)

<--- :) dubbelklicka ?

där spelade östra och månsarp då som sagt och östra vann fast det visste jag redan att de skulle göra :) och casper annies bror gjorde tre snygga mål den matchen :) mkt bra casper lille :) ajjah sen när den matchen var slut stannade vi och kollade på någon match till sen skulle casper spela igen de vann också den matchen såklart ;) - ! eller jussteh dee spelade lika mot jik :) <3' bra ändå killar :) Det var min lördag det ;)


ROBINSSON ! :S

asså kollade ni på robinsson ?
tycker ni verkligen att han var en värdig vinnare :s det tycker iaf nt , jag , . Asså jag håller faktist med dom andra att han var en liten översittare mot andra innan . och att han typ fjäskade sig till vinsten ? jaaah ni alndra kanske har andra åsikter men det tycer jag iaf-.-' Jag stör mig lite än på att han vann -.- då kunde iaf jimmy vinna finalen aven om han var lite elak mot de andra . :D MEN INTE HANS !! åhh.  Om det skulle vara så skulle den bästa MATS vinna och åteerigen inte hans !

hur tycker ni det var ?


kkkommentera




RSS 2.0