läkaren 24-7 -.-'

 Jah , igår var jag knappt i skolan , jag har hos läkarna hela dagen . Jag brjag bli trött på alla skador och shiiet,  :( asså hela min dumma dagen tillbringades med läker hit och dit.
först gick jag till skolsköterskan hon tyckete att jag skulle åka in med min tumme och röntga den dirrh men men jag pallade ntdet så jag fick  gåtill  räslätt ist :) tihih  =) ajjaha , fick sitta och vänte en evighet där , han tyckte jag också skulle åka in med tummen och det fick jag la gör  då :) ajjah , jag fick göra det men tack vare min älsklings pappa så behövde jag inte vänta (aa' <3 de var ju bra :) det var en ledbands skada bara ,. men jag sitter i skolan och kan nt skriva mer nu släng in eran kommentar ! :)



kayahan%skridskor

söndag .:)

idag har jag åkt skidor i järabacken för FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV  shiiet asså, . i början gick det faktist bra jag trillade inte en ända gång men sen blev jag baraar dåligare och dåligare, jag hade bestämmt att åka med kayahan och vi träffade han där :) <3' bara så alla vet är han sjukt bra på åka skidor,. :)

haha jag måste bara berätta när jag och fredrik åkte sista gången skulle vi ta den stora backen , och vi skulle åka slalom i liften (detta var alltså sista åket innan den stängdes av ) så skulle vi åka jätte sakta och massa omvä'gar . så åkte vi i liften och skulle åka slalom så trillade vi i liften fredrik släppte men jag gav mig inte gör jag ville så gårna åka så jag höll mig kvar släpandes i liften upp till backen hahah ! det blev helt faail :P

jag trillade sista gåbngen när jag åkte så jag tror att jag bröt tummen ,  men det var bara en regäl stukning :( hoppas jag kan vara med på idrotten på imorgon :) <3'

Kayahan du betyder sjukt mkt för mig :)

 


LÖRDAG !

Lördag . :)

vi spelade match mot nässjö , det har gått så himla fruktansvärt dåligt de senaste träningarna nu så det gällde att jag blev lite bättre på matchen , :) det gick lite up och ner ett tag , vissa stunder gick det sådär jag tappade väl lite då och då men jajaah , match resultatet slutade 7-0 till oss :) jag gjorde tre mål och ingen ass tror jag lite divigt kansk ! -.-'  men jajah :) stina gjorde två st mål och jessica ett as snyggt tjejjer ;:)

sen kollade jag på p-95 match i månsarp , de gick rätt bra för dom det blev 4-4 , det andra laget var egentligen bättre men de hade en bollrädd målvakt Xp ajjah 4 i deras lag var iaf snygg . :) tahahah ,.

sen var det månsarp -månsarp . månsarp vann iaf, den matchen ;p det var lamindre kul ,:)

ajjah sen kollade jag bara på film med mamma hela kvällen sen tihihi , :)

kramar jessica :)


<-- bild sedan gotiha , hahah målvakten sitter halvnaken i målet såå spännis (aa' <3'

kommentera ? (a'

jag vill bara tacka alla som har kommenterat och jag vill att ni fortsätter så ! :) ♥





vill någon blir länkad på min blogg så kan vi fixa det så ni får lite mer bloggläsare . ? släng in en kommentar isf (a'


är designen bra eller kanske den ska ändras lite ? blommorna och det kannske är alldeles för mycket ?



ja jag vet inte kommentera=)?

love jessicaljungs.blogg.se

dagen

jah om man ska börja ifrån början . :)

dagen var goh , vi började rätt set och det var rätt chill (a'
jag andvände min nya tröja idag men jag tror ingen märkte det . "ohyfsat" (a'
jajah , sminkade mig som vanligt , fixade till håret lite och gick till bussen .
kom i perfekt tid till skolan , gott lixom , loggboken på morgonen , började läsa någon psykobook-.-'
den kanske blir bättre sen vem vet :) . satt med kayahan och kalle ttyep . men det gick la inte så bra haha . ! :) 
de vägrade flytta på sig när lärarna sa till kämpa på :P !

ajja ska inte fortsätta på min dag .

sen var det iaf innebandy .

det gick DÅLIGTDÅLIGTDÅLIGT !!
jag ska byta blad på min chill klubba det är såå hookat, ;'( men jaja själva klubban äe bra .
det gick jätte dåligt men imorgon har vi match det måste gå bätttre :(

nu kollar jag på handbolls V;M ! det går ju rätt bra men dommarna suger ju :O !

nu pratar jag med kayahan i telefon och det är de bästa jag gjort på sjukt länge- ! <3'

du betyder massa (L)

dåligt . uppdaterat -

som ni hade märkt kanske hade jag gjort en liten blogg paus , det var fullkommligt onördigt så nu är jag igår igen .  :) 


Dagen var bra .
först hade vi cpe profil mindre kul jag körde med chillen , den är mycket avflexad inte bra om ni frågar mig jag får nt riktigt de snätt skotten jag vill ha :p , sen hade vi massa tråkigt lektioner bara jag orkar inte berätta om min skol dag tihihih (aa' <3'

När jag kom hem satte jag mig vid datorn som vanligt, (aa' sen var jag tvungen att äta jag var såå feedt hungrig.  Nu var jag tvunget att öva på mina spanska glosor som är tills imorgon :) men jag ska faktist vara rikitgt coool och lägga mig tidigt idag(a'

Här får ni en gammal bild sen typ i julas men jag hade inget annat på just denna sidan ;p ,.


helt sjukt jobbig helg !

Ja nu kan jag äntligen få vila lite , det har varit en sjukt jobbig helg , på torsdagen spelade vi två matcher, en klcokan sju och en vid tolv,  på kvällen alltså det var i tipshallen i elmia , . Innan det hade jag och jonna kollat på en vaggeryds  match , de vann sebastian wictorin fick stå för det målet  :) . Det blev många matcher,  och vi gick iaf vidare och skulle spela två matcher till dagen efter :) , vi vann och gick alltså vidare till semi final, det gick as tidigt och vi samlades VID SEX på morgonen, usch vad jobbigt det var :o gäsp ....
VI VANN OCH GICK VIDARE TILL FINALEN , det blev straffar och dom ville att jag skulle lägga:P aahhjoo , aldrig i livet , :) synd vi kom tvååa :) Bra kämpat ändå  ,. 

kunde knappt vara med i slutet , :(

Blev jobbigt med all fotboll , efterssom jag har rätt dålig kropp efter översträngning gick det skit för mig  verkligen skämmde ut mig totalt -.-'  sista matchen kunde jag inte springa pga, benhinnor-slatter . DET GÖR SÅ HIMLA ONT ! thaz , sen på kvällen skulle jag spela innebandy atch i haif, vi serie final , vi vann med 2-6 . jag gjorde två ass, men fy va dålig jag var kunnde knappt springa , tänkj om alla trodde jag är så dålig -.-' - Men skit samma jag ska inte dela med mig av min smärta det blir ju inte bättre av det =)

chill klubban skulle andvändas,,

det gick väl inte så bra . fick köra med min gammla jag får öva upp mig med den !! :)

// lillen ,


kolla :) <'3

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN !

1 välj språk
2 kolla på flikaarna högst upp gå in på resultat och spel schema
3 klicka och tryck vidare på vilken ålder du vill ha reda på :)
4 klciak sedan på slutspel
5 DET ÄR SUPER ENKELT :D





                                       


äntligen hemma [yy'

Nu hur jag varit i göteborg hela tiden  i några dagar det har varit sjukt kul men också jobbigt , vi har nog kollat på mest matcher på alla på hela gotiha cup det kan jag nästan svära på ! Vi åkte från hall till hall hela hela hela tiden ! Det var feedt härligt, innebandy innebandy innebandy !

Nu kan jag berätta hela historien för  vilka lag vi har följt mest :) .

Månsarp 1 :
Månsarp hade pixbo, eken , och typ hoferyd i sin grupp ni kan kolla längre ner sen vilka lag det var . först möttes månsarp och hoferyd elr vad de hette de van väldigt stort. Sen vann de också över pixbo de spelade sjukt bra ! alla i laget kämpade för varandra sjukt kul att se du vet , sen var det mot eken i x3m arena , där började det sjukt bra för oss .! 3-0 du vet ledde vi meed . MOT EKEN ! jag fattade inte var det var  . sen bara gjorde dom ett mål och alla månsarps höga huvud sänkte sig till marken ,  det fortsatte och fan sen blev det 3-2 . 3-3 . ochsen gjorde dom ett mål till :( Månsarp tappade humöret och allt slutade i skit . ! de fick nog in ett mål till -,-'
jaja de gick iaf vidare till a slut spel det var ju gött. de vann mot ett norge lag, men shhiet de spelade inte bra i slutet :( MEN DE GICK VIDARE ! :D De gick vidare ock skulle möta malmö , gissa hur det gick -.-' månsarp tog ledning med 2-0 och vet ni vad vi gjorde på nytt . de släppte in två mål till men simon var väldigt duktig i mål :) jaja, de gick tyvär inte vidare , och där slutade vår resa i gotiha cup.

Månsarp 2.

vi kollade iofs bara på en match men den vi såg var la inte den bästa precis, månsarp spelade jättte bra tills dom fick en utvisad :( då släppte målen in , och hoppsan en till i månsarp blev utvisad det spelades 5-3 -.-' ajja sen blev .. utvisad målvakten asså, fick rött kort,  ajja månsarp gick tyvär inte vidare heller,  där slutade också andra månsarps laget 2 -

hovshaga .

en playmaker hade dom och det var dom de vann på . Vad ska jag säga hovshalla skulle vinna från första början (aa' de klarade sig mot vöikers också , sen åkte de också ut.

HOVSLÄTT !

Jag har  gått från ett jik lag fans till HOVSLÄTT .! okejj men bara i boys 18 ålder (aa ' inte i a laget (aa' sak samma jag är nu ett troget hovslätt fans .
Jag har aldrig sätt ett lag spela så bra ,. ! De tog sig vidare steg efter steg och de slutade aldrig kämpa , men dock , oliver hovslätts målvakt räddade dom ! . Asså herregud, när det blev straffar jag grät så nervös var jag ! vi följde varända match som hovslätt spelade ! DOM ÄR BÄST jag kan inte beskriva det med ord typ :O <3  ajja de kom till finalen iaf, och dom ...... VANN !!!!!!!!!!!! herregud det var värrldens derby ! huskvarna-hovslätt :o det gick också till straffar , och oliver räddade dom igen tycker jag då med hela laget också ! helleluliaa, :) han som avgjorde allting , kastade upp sitt svättband i publiken och jag tog det ! Fan va stolt (aa' <3 ' ajja bilder kommer komma på dessa . <3 '

jik också häll jag på att glömma , mitt förra lag .

 ajja de gick iaf inte vidare de förlorade mot hbo , fagerhult .´:'(

Sen var det mest var på hotellet och chilla med jonte och sebbe feddt kul hade vi (aa' <3'

men det har varit masse mera matcher och mera saker , med detta har jag att   tillägga för till fället ni kommer att kunna följa spelrsultaten i länken sen :)

 

JUSTE :D!

 

invigningen pixbo-täby !

TÄBY VANN VAD ANNARS ! (LL)

    

 

lite bilder , men de blev inte så bra , jag har massa fler men det tar ett tag och ladda upp äe lite lat :D ! <3'









MÅNSARP GÅR TILL A SLUTSPEL !

månsarp lag ett har gått till a slut spel de vann sin första match idag mot pixbo , skit bra match verkligen . Sen gick den inte lika bra mot eken :( vVI HADE LEDNINGEN MED 3-0 jag fattar nt att vi släppte det dom vann iaf med två mål , det var skir surt , men månsarp gick ändå vidare, imorgon möter dom nor 92 ibk eller vad dom hette jag tror att månsarp verkligen kommer att gå vidare ! :) Jag kan och får inte skriva mera nu jag skriver hela historien imorgon , får inte sitta mera nu folk står och kööar :)

// lillen - :)

hela tabellen :)

              Eken IBK                  -                  Pixbo Wallenstam IBF                 (5                  -                  2)
                  
Hofterup IBF 1                  -                  Månsarps IBK 1                 (1                  -                  8)                 

             
Pixbo Wallenstam IBF                  -                  Månsarps IBK 1 


           Eken IBK                  -                  Hofterup IBF 1                  

Hofterup IBF 1                  -                  Pixbo Wallenstam IBF                   


Månsarps IBK 1                  -                  Eken IBK


Dagensresultat ! :) <3'

TAGGA TAGGA TILLS IMORGON ! (L'

RESULTAT

Nu är vi ätligen framme på hotellet :) ., det är rätt chill här . Bad sola och allting , vi har precis kommit hem från första matchen , månsarp vann med 8-0 :D ! [yy' . Första målet gjorde simon , andra Linus , tredje  sebastian, fjärde adam , sen gjorde linus och simon varsitt till, sen kommer jag inte ihåg vilkka mer som gjorde mål :)  Det var en bra match men lite matt , imorgon är det flera matcher, uidag spelades även eken mot pixbo , pixbo har vunnit gotiha cup två gånger , men de fick stryck med 5-2 :O hur ska det gå för lalla månsarp . Jag tror att det har chans att vinna med rätt inställning , de brukar vara bra under gotiha .  Med rätt inställning gåt det nog vinna hoppas jag ! :)

match resultaten kommer jag skriva neranför .

'
'
v


packar nu då :)

 
Hur mycket behöver man om man ska vara borta tre dagar :) ? jag tog iaf med mig ett par blåa jeanstights ett par svarta sen tog jag med mig vanliga tights och ett par chill byxor :) fyra par tröjor och fyra  trröjjor till och mitt smink :) <3'  Får se om det blir mer köpta kläder där nere det hoppas jag iaf :)  sjukt taggad varför vet jag nt <3' kommer sakna alla däre hemma , men ni vet ju hur jag har det om ni fortfarande läser, :) <3'


GOTIHA CUP 1010 BOYS 15 GRUPP 9

  Hofterup IBF 1                  -                  Månsarps IBK 1    1-8

  Pixbo Wallenstam IBF                  -                  Månsarps IBK 1

  Månsarps IBK 1                  -                  Eken IBK Match resultaten uppdaterar jag imorgon . :)

Det slutade hemskt lääs :( 'v

Jag gick till skolan och skulle träffa jonathan Hallström , en fin pojjke det,:) vi pratade lite om vad som hade hänt i veckan occ så vidare. Vi gick ner till skolan och kollade om dörrana var öppna, det var dem inte . jonathan frös så mycket så han fick låna mina vantar . han tyckte inte dom var varma -.-' men jag fick ta min strumpa HAHAH . XD . Jonathan frös så mycket om sina fötter så vi gick upp till busshållsplatsen , och det var typ bara 15 minuter tills bussen gick , vi frös hur mycket som helst , men båran vänskap satte inte stopp för det . :) vi pratade och pratade . Jag hade inte pengar till bussen så jag fick rulla mig i snön så att det såg ut som jag frös mer :) DET gick jag kom in på bussen gratis,
Bambiie vila i frid. <3'
När jag kom till min busshållsplats hörde jag att mamma ropade till mig från svängen , jag bara vad är det skrek jag till henne , hon ringde mig och hon sade att en liten råddjur hade blivit påkörd lr krockat . :'( jag sprang så fort jag kunnde bort dit , och såg det lilla rådjuret där . en och en annan tår kom la ut, jag tyckte så fruktansvärt synd om den , jag satte mig jämte den och klappade den på huvudet, den bara kollade på mig med sina stora bruna ögon , jag tror att mina tårar hamnade på honom . Jag döpte honom till bambi , han var världens söötaste råddjur . Jag satt jämte honom till polisen kom , de skulle skjuta honom ,jag klappade honom en sista gång och sen sprang iväg, När jag sprang hörde jag skottlåsningen från pistolen , Jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv, jag vet inte vad det var , men något var det . Det kanske låter fruktansvärt töntigt, men jag och bambie hade något :') <3 '


Gothia:)


liten notis -.-'

Jag åkte till a6 på morgonen idag för att byta min mobil för femte gången på bara någon månad, jag har fått fem nya jag tycker detta börjar bli lite överskattat -.-' men jaja , jag börjar typ bli bästa vän med dom i tre butiken (aa' jag fick inte en ny jag fattade inte det för jag hade ju fått det innan ^o) Jag gick ut med min gammla telefon , en och en annan tår kom väl ut (aa' <3' jag åkte hem och typ la mig och chillade och lyssnade på musik nu sitter jag här vi datorn igen .´ nu snart ska jag packa tills imorgon jag ska vara borta i fyra dagar hur mycket ska jag ha med mig ?
Sen kommer min bästa vän jonathan Hallström och vi ska träffas och prata lite , :) Ska bli super kul för har inte träffat honom på jätte länge :D !

pussssh lillen :) <3


exel chill

I göteborg ska jag också köpa min chill klubba , jag har tänkt efter lite och det kommer nog bli en svart fast den är fulas. Men jag måste kapa min klubba och då åker endel flex av . men jag vet inte än vad tycker ni jag kan lägga ut enn bild på alla fyra färger och se vad ni tycker, :) det finns en chill utan kontroll kropparna den är röd och det är jätte fint (aa' . men jag vet ännu inte ännu. Lättare om ni hjälper mig :)

Den gula är 27,0 i flex 

 

 

den blå är 2,5 . för hård för mig -.-' [nn'




den svarta är 3,0 väldigt bra



den vita är 27,0




sen finns det några chill soft också , utan dessa kontroll groppar, då finns en blå chill med flex 3,2




sen finnss det också en svart guldig, också soft med flex 2,7





sen finns det den vackraste den röda med flex 2,7 .




kommentera och säg vad ni tycker blir bäst jag lägger också ut en bild på varje klubba vid respektive text. :)



Jag har hittat den röda med och utan groppar så det blir nog den men den med flest kommentarer ar jag :) <33'







"FEEL YOURE EXEL"


NYÅRSAFTON ! (L) 30/12 - 09 sista dagen

2009

året har varit upp och ner , men det är sånt som händer i livet . man kommer tillslut på fötterna igen även om det ibland kan ta tid, men jag vill bara tacka alla underbara vänner som har stöttat mig och funnis där för mig :)

nyårsafton var härligt härligt. det firades med bästa familjen , vi var ullis robban kicki hasse emmelie robin nathalie hasse 2 annica fredrik och jag . När vi kom till dom åt vi snittar och bål , jag var rätt hungrig så jag åt ju rätt många st (aa' det fanns mycket att välja på . hasse har varit väldigt flitig  . Vi gick ner och spelade Buzz, jag var bäst för jag var proffesorn , B) jag tror jag vann den omgången iaf :) Efter vi hade spelat någon gång ut vi någon för rätt av något sslag det var la gott . Sen gick vi ner o spelade mer spel och blandade massa drinkar, :) + så ägde jag o emmelie alla , <3' :) Nathalie hade fått en systemkamera , så hon tog massa kort, jag var mest med emmelie , hon är så snäll :) Jag o emmelie skulle åka pulka , hahah fast vi vågade inte sen , anledning behövs inte tas upp :) vi gick hem och åt och vi hade iaf massa roligt¨är det jag vill komma till :)
kramiisaara . <3 '

2010

nytt år nya förutsättningar !

NYAÅRET ÄR HÄR


ny frisyr

Min dag med min älsklade stora syster.

mamma hasse o jag åkte till stan för att jag skulle ta hål i öronen , vi var tidiga så vi åkte till stan och kollade på gina tricot,  det var massa rea , men jag sket i det för att jag skulle dit med mia sen  , fast jag hittade en fin tröjja men sen vid axlarna var det ett par fula muddar vid axlarna det var feedt fult -.-' <3 o där  träffade jag min lilla älsklings marie fan ! va sööt hon är - <3 världens minsta ungen men faan med störts hjärta :') <3 hon köpte en jätte fiin tröjja , (: jag stannade inte så länge utan åkte till a6 och väntade utanför the look . Sen kom hon min älskling , vi gick ner till hål i öronen studion , jag var lite nervös (aa' <3 ' när hålen var klara så åkte jag o mia ner till stan , ;)  det värker faktist i öronen , :) -.'   Sen åkte vi till gina och kollade på den tröjan igen , vi köpte inte den (aa' <3' vi gick vidare till alla möjliga affärer . sen gick vi till vila ,  där var mina älsklings jeans !! (L) KÖPTA :D sen hittade jag ett par till men pappa hade mina presentkort i sin fick men när han kommer hem ska vi ut och köpa mera klädeer . :) dagen sprang på , och vi åkte hem till sis , och åt korv o stroganof, gott ,mia lagar jätte go mat, :) victor och danne var hemma silka söötsaker, speciellt victor :D <3' juste sen åkte vi och klippte oss jag o mia jag blev nöjd i början men sen blev jag mer och mer onöjd föör hon klippte bort min älskade lugg till en lugg tyyyp :o! och jag har ingen plattång nu :'( snyfft . Mia klippte sig också och det blev jätte fint , bild kommer  :) . hur jag blev iaf :) <3 sen åkte jag hem , det blev en underbar dag med älskling på stan . ! ÄLSKAR DEJ (L)

jag har tyvär inte en bild på mia, jag ser ut som en krabba iaf, men skit samma , :)
jag blir aldrig bra på bilder nu mera det har jag sagt innan men jag säger det igen .

what ever jag klippte iaf upp håret ,.  luggen också men det blev inte riktigt som jag tänkt mig :(  jag har ingen plattång så nu hänger den snett i luggen också  .

omg var kan man hitta en bra rosa plattång :O

Vad är finaast att ha blont eller brunt hår .:) snälla kommentera så jag vet vad man kan rikta sig efter .  Jag vill bara säga att jag ska försökta uppdatera min blogg rätt mycket så fortsätt alltid kolla det vet ni jag finns alltid om någon vill ha hjälp också :)

Pusss lillen :) <3

RSS 2.0