hejhej

Nu kom jag precis hem från träningen, inte så lyckat. Men jag försöker att ta det mera chill nu och försöker hitta spelgladjen igen som jag faktiskt egentligen tror är det viktigaste ! ...eller nej kanske inte ?
Nu ska jag iaf äta lite innan jag går och lägger mig och läser ut min bok som måste vara klar tills imorgon . Suck *
Men annars tycker jag att dagen var bra fast våran lärare sade att jag var opstinat för jag inte tog av min mössa i korridoren när jag hade varit ute, nu får hon la ge sig tycker jag allt  :)
aja see you soon lovers .

hej !

Idag har varit en sjukt jobbig dag, det började med att jag inte sov någonting alls inatt pga jag kom hem sent och var tvungen att gå upp super tidogt , memn det var värt det för jag träffade min syster hanna som jag inte gjort på bokstavligt evigheter! ajah så träffades vi och så det var kul men sen var jag tvungen att gå och äta något , men det blev inte så mycket för smirres har inte världens godaste mat måste jag tillägga ! sen var det springa iväg till samlingen, och matchen gick katastrofalt dåligt för min del , men det är bara ta nya tag jag gjorde iaf poäng och hjälpte till med målskilnad osv ! :)
GO ÖSTRA

´

precis gjort en ansiktsmask känns skönt att känna att man känner sig piggare i hyn ! :)
Jag funderar  på att lägga mig i soffan och umgås med mamma och fredrik lite, längtar redan efter "derbyt" måånsarp- jik imorgon i idrottshuset ! jag är taggad som fan ! Sen är matchen mot warberg - östra också sen ska jag träffa pusselillen , blir en perfekt dag imorgon !

jag är tillbaka!

hej hej bloggen ! 
Förlåt för dålig uppdatering men det är lite jobbigt nu med allt och så.
Men jag och linnea stjärnan widlund har bestämmt oss att vi ska börja igen hoppas det hållersig denna gången :)
Idag har det varit det vanliga i skolan  till skillnad från att jag har haft en sjuk magverk . känns inte okej ! 
Nu ska jag inte skriva så mycket mera det kommer imorgon ! :)  

RSS 2.0